وکیل وکیل اخذ سند مالکیت در تهران
مالکیت اموال غیر منقول بدون داشتن سند رسمی، به دلیل مسائل متخلف، باعث ایجاد روشهای مختلف برای تصرف غیرقانونی و تقلبی در ملکها در سراسر کشور شده است. به همین دلیل، قانونگذاران به منظور حل این مشکل و پیشگیری از افزایش دعاوی مرتبط با املاک بدون سند رسمی یا معروف به ساختمانهای قولنامهای، قانون "تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی" را در سال 1390 تصویب کردند و این مسئولیت را به سازمان ثبت اسناد و املاک با عنوان صادرکننده سند اعطا نمودند.
برای دریافت سند مالکیت رسمی در تهران و مناطق دیگر کشور، حتماً باید از مشاوره حقوقی وکیل ملکی جهت تصدیق مالکیت استفاده کنید تا از خطاهای احتمالی جلوگیری کرده و با استفاده از بهترین روش و کوتاهترین مراحل به مطالبه خود برسید.
با توجه به توضیحات فوق و با ارجاع به قانون یادشده، افرادی که ملکی را به صورت معمولی خریداری کردهاند یا مالکان رسمی املاکی که به نحو مشاعی بر مال مالکیت دارند و به دلیل فوت یا مفقود الاثر شدن مالک رسمی و وراثت او نتوانستهاند سند مالکیت شش دانگ خود را اخذ کنند، میتوانند با استفاده از این قانون سند رسمی خود را دریافت کنند.
املاکی که متقاضی می تواند به استناد قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی تقاضای صدور سند مالکیت نماید به شرح زیر می باشد:
۱- اراضی کشاورزی، باغات و ساختمان هایی که دارای سابقه ثبت، به نام اشخاص است و متقاضی همه یا قسمتی از آن را به صورت عادی خریداری نموده و موفق به اخذ سند مالکیت نشده است.
۲- املاکی که دارای سابقه ثبت است و متقاضی مالک رسمی مشاعی است و تصرفات او در محل مجزا شده و به دلیل عدم دسترسی به سایر مالکین مشاعی یا فوت مالک رسمی و یا ورثه، موفق به اخذ سند مالکیت شش دانگ نشده است.
۳- املاکی که عرصه آن وقف است و متقاضی عرصه را با حق احداث اعیانی اجاره نموده و موفق به اخذ سند مالکیت اعیانی نشده است.
اراضی و املاکی که مشمول قانون مذکور نمی باشند عبارت است از:
۱- اراضی ملی، موات و اراضی و املاک متعلق به دولت و موسسات دولتی
۲- اراضی و املاکی که فاقد سابقه ثبت است.
۳- املاک فاقد بنا، اعم از اینکه محصور یا غیر محصور باشد.
۴- اراضی و املاکی که مالک رسمی آن در قید حیات است و امکان دسترسی به وی جهت تنظیم سند رسمی وجود دارد.
۵- اراضی و املاکی که مالک رسمی آن فوت نموده و متقاضی جهت انتقال رسمی ملک، به ورثه دسترسی داشته و امکان انتقال رسمی ملک از طریق دفتر اسناد رسمی وجود دارد.
- دسته بندی:
- وکیل